Jeg hjelper deg i spedbarnstida!


I Mammahjerte hjelper jeg deg å dempe stress, bekymringer og vanskelige følelser slik at du kan ha det godt som spedbarnsmamma. 

 

349 kr/mnd - Ingen bindingstid

Det er veldig enkelt å avslutte abonnementet når som helst - du går bare inn i Vipps og skrur det av. Du får også flere eposter fra meg med påminnelse før din gratisperiode utløper.

Prøv gratis i 30 dager:

 

Etterpå kan du bestille Mammahjerte-boka gratis hjem til deg - du betaler bare porto (70,-)

Ingvill

Så flott at du har funnet veien hit til Mammahjerte!

Mitt navn er Ingvill Øvsthus, jeg er psykolog og mamma til tre. Da jeg fikk mitt første barn var det litt av en omveltning for meg! På min egen reise som mamma til tre små har jeg selv kjent behovet for å forstå meg selv bedre, få tips og ikke føle meg så alene med alt.

Jeg har skapt Mammahjerte for å være her for kvinner som kjenner at livet som spedbarnsmamma er krevende.

Jeg har jobbet med gravide og småbarnsforeldre i over ti år. Mammahjerte er spesielt tilpasset de behov og utfordringer jeg vet er vanlige blant kvinner i denne tida i livet. 

Jeg håper du blir med i Mammahjerte slik at jeg kan være her for deg. Jeg ser frem til å ønske deg varmt velkommen inn i fellesskapet med kvinner som kjenner på det samme som deg!

PS. Følg meg gjerne på Instagram på @psykolog.ingvill

Over 200 mammaer har vært med i Mammahjerte til nå!

🤱🏼Mamma
Mammahjerte er et fantastisk sted og jeg har hatt så godt utbytte av det 😊. Så takknemlig for tiden jeg har benyttet dette 😊 

🤱🏻Tobarnsmamma

Ville bare si tusen takk for et veldig fint mammahjerte-treff!

Setter virkelig stor pris på det og jeg er så glad for at jeg endelig tok skrittet og meldte meg inn i mammahjerte. Jeg har fulgt deg på Instagram i flere år og synes du er en så trygg og fin fagperson som greier å kombinere fagkunnskap og egenerfaring/ydmykhet på en så fin måte. Føler meg sett og hørt når jeg bare ser deg på Instagram, men det var virkelig godt å dele litt av de utfordringene jeg står i nå. Gleder meg til å bruke verktøyene fremover og ser allerede litt lysere på tiden fremover ❤️✨

 Tusen takk - jeg skal anbefale deg til alle jeg kjenner 🥰

🤱🏽Trebarnsmamma
Takk for en super medlemsportal som har hjulpet meg mye etter at tredjemann kom til. Har anbefalt medlemsportalen til så mange og det skulle vært obligatorisk å tipse om deg ved jordmor- og helsestasjonsbesøk 😊

🤱🏻Tobarnsmamma
Jeg har kost meg skikkelig som medlem. Tusen takk for et nydelig tilbud som trengs på det høyeste. Jeg er så takknemlig for at du fokuserer på nettopp denne spesielle unike tiden som kan være så vond og vanskelig. Og takk for pratene på mammahjertetreff 😊 Takk for ditt engasjement. Jeg er takknemlig!

🤱🏾Ettbarnsmor, gravid med nr. 2
Det er så godt å få snakke med noen som har det sånn som meg. Jeg setter stor pris på Mammahjerte-treffene. Veldig glad for at jeg fant denne gruppa!

I Mammahjerte har jeg spesielt fokus på tre utfordringer vi kan møte på i livet som spedbarnsmamma: Negative fødselsopplevelser, fødselsdepresjon og angst

Jeg hjelper deg bearbeide krevende fødsels- og barselsopplevelser

Kjenner du deg igjen i dette?

Du har vonde minner fra fødselen eller barseltida 

Du synes det er vanskelig å høre på andres fødselsopplevelser eller tenke på din egen fødsel

Du er bekymret for at du ikke tør eller orker å gå gjennom et nytt svangerskap og en ny fødsel

Du kjenner at fødselsopplevelsen preger deg i hverdagen - du tenker mye på den, eller du bruker mye energi på å ikke tenke på den

♥ 

I Mammahjerte hjelper jeg deg slik at du:

♥ Forstår dine egne reaksjoner, får sortert tanker og bearbeidet følelser

♥ Tenker tilbake på alt du har vært gjennom med ro og mindre følelse av bitterhet, sinne, skam, frykt og skyld

♥ Kan bli påminnet fødselen uten å få sterke reaksjoner

♥ Kjenner deg mer klar for å bli gravid og vet hva du kan gjøre for å forberede deg til å føde igjen

Slik hjelper jeg deg helt konkret:

Verktøykasse I den psykologiske verktøykassa, som du har tilgang til som app 24/7, har jeg laget filmer og lydfiler som gjør at du forstår de psykologiske sidene ved fødsel og barseltid og kan møte deg selv med aksept og omsorg.

Bok ikon Øvelsene i Mammahjerteboka hjelper deg å gå inn i det som er vanskelig, sortere, plassere og bearbeide.

Treff Annenhver fredag kl 12 er du velkommen på digitalt Mammahjertertreff hvor jeg er tilgjengelig for spørsmål og kan støtte deg i din prosess. Du får også kjenne på det gode fellesskapet av andre kvinner som har hatt lignende opplevelser som deg.

Ikon bekkenbunn Du har fri tilgang til et unikt treningsprogram med psykomotorisk fysioterapeut for opptrening av kjerne og bekkenbunn etter fødsel med øvelser som er ekstra gode for deg som har vært gjennom heftige fysiske og psykiske opplevelser i fødsel og barseltid som setter seg i kroppen.

Ikon Oss to 3 Du har også du også fri tilgang til parkurset Oss to som jeg har spesielt utviklet for spedbarnsforeldre. Her får dere hjelp til å forstå hverandre, snakke godt sammen og styrke fellesskapet - og det er ekstra viktig hvis starten på livet med baby har vært preget av vanskelige opplevelser.

🤱🏽Mamma 
Filmen der du sa at det ofte er flære ting som kan være grunnen til at man tenker og kjenner som man gjør traff meg på alle punkter. Først da fikk jeg mer forståelse og aksept for meg selv, og tenkte at dette gir mening. Det føltes så utrolig godt.

Jeg ser nå at alle disse følelsene jeg har kjent på og kjenner på kommer ikke bare av en traumatisk fødsel, men tiden før jeg ble gravid, graviditet, fødsel og tiden på sykehuset etter fødsel.

Hos psykologen min har vi kun snakket om fødselen. Men det ligger jo mer i dette enn som så. Å jeg har fått mye hjelp allerede av kursene (filmene dine).

Jeg har begynt å bruke verktøykassen inne i appen, og gleder meg til mer. Du er virkelig god i det du gjør. Skal se om jeg ikke blir med på et mammatreff og 😊  

🤱🏾Tobarnsmamma
Jeg ville bare si tusen takk for at du har lagd Mammahjerte❤️ Det gjør meg så godt på flere måter når jeg får til å bli med på treffene eller tar meg til tid til å se litt i appen. Det er både til hjelp for meg med det jeg konkret trenger hjelp med, men også på den måten at jeg føler at jeg gjør noe for meg selv og prioriterer meg selv. Treffene er også nesten litt eksponeringsterapi for meg ettersom jeg synes sånne ting er litt skumle og ubehagelige. Du legger til rette for et trygt rom å være i, så det blir litt mindre skummelt. 

🤱🏻Tobarnsmamma
Takk for at du brenner for oss nyfødte mødre som opplever at den nye babybobla kan vere litt overveldande og krevande. Det er godt å vite at man ikkje er aleine.

 

pexels-sarah-chai-7282632

Jeg hjelper deg forebygge fødselsdepresjon og ta vare på deg selv

Kjenner du deg igjen i dette?

 Du har vonde opplevelser med deg på veien mot å bli gravid

♥ Du har vært veldig redd og bekymret i graviditeten; for babyen, for egen helse eller for fødselen

 Du har opplevd belastninger i livet underveis på mammareisen, som f.eks sykdom og dødsfall eller stress forbundet med økonomi, oppussing og praktiske forhold i livet

 Du opplever utfordringer i relasjon til partner eller andre personer jeg har nær

 Du har en baby som er mye urolig, sover lite eller strever med ammingen

♥ Du føler meg preget av fødselsopplevelsen eller har smerter/plager i kroppen

♥ Du kjenner meg påkoblet og anspent med mye stressa tanker

♥ Du er ensom i permisjonslivet

♥ 

I Mammahjerte hjelper jeg deg slik at du:

♥ Bearbeider fødselsopplevelsen din

♥ Demper selvkritikk og kjenner godhet for deg selv som mamma

♥ Takler lite søvn og indre stress lettere

♥ Kommuniserer lettere med andre om hvordan du har det

♥ Roer ned kroppen og nervesystemet og føler at du har en av-knapp igjen

♥ Demper katastrofetanker, grubling og uro

Slik hjelper jeg deg helt konkret:

Verktøykasse I den psykologiske verktøykassa, som du har tilgang til som app 24/7, har jeg laget filmer og lydfiler som gjør at du forstår de psykologiske sidene ved fødsel og barseltid og kan møte deg selv med aksept og omsorg. 

Bok ikon Øvelsene i Mammahjerteboka hjelper deg å gå inn i det som er vanskelig, sortere, plassere og bearbeide.

Treff Annenhver fredag kl 12 er du velkommen på digitalt Mammahjertertreff hvor jeg er tilgjengelig for spørsmål og kan støtte deg i din prosess. Du får også kjenne på det gode fellesskapet av andre kvinner som har hatt lignende opplevelser som deg.

Ikon bekkenbunn Du har fri tilgang til babymassasjekurset mitt Lille venn. Det er et enkelt, men veldig koselig, digitalt babymassasjekurs som lærer deg det du trenger for å gi deg og mini koselige stunder med massasje som styrker babyens utvikling og styrker tilknytningen mellom dere. Det gjør godt når ting er tøft.

Ikon Lille venn Du har også fri tilgang til et unikt treningsprogram med psykomotorisk fysioterapeut for opptrening av kjerne og bekkenbunn etter fødsel med øvelser som er ekstra gode for deg som har vært gjennom heftige fysiske og psykiske opplevelser i fødsel og barseltid som setter seg i kroppen.

Ikon Oss to 3 Du får fri tilgang til parkurset Oss to som jeg har spesielt utviklet for spedbarnsforeldre. Her får dere hjelp til å forstå hverandre, snakke godt sammen og styrke fellesskapet - og det er ekstra viktig hvis starten på livet med baby er krevende.

 🤱🏿Tobarnsmamma
Jeg får fort en tanke om at jeg er håpløs og føler meg så alene. Det å høre noen beskrive at de har det på samme måten som meg, betyr så mye.

 🤱🏼Tobarnsmamma
Tiden i Mammahjerte har vært veldig fin :) Jeg ble medlem da jeg opplevde fødselsdepresjon sist svangerskap og ville jobbe litt forebyggende denne gangen. Ungen er nå snart 10 uker og ingen fødselsdepresjon denne gangen 😃 Jeg har sett og lest inne på portalen, samt følger deg på Instagram. Det har vært veldig nyttig 💕 Takk for at du tilbyr dette!

 

🤱🏻Firebarnsmamma
Mammahjerte har vært veldig nyttig! Og skulle ønske jeg fant dette tidligere, men glad jeg har det nå 😊 synes det er nyttige videoer, har sett litt på verktøykassen og hørt litt på podcastene dine 😊 spesielt om svangerskapet, ammesorg, og tilknytning til baby i magen. Da vi prøver å bli gravide nå 😊 og har opplevd både spontanabort, prøvd inntil 2,5 år før det klaffet med alle, fødselsdepresjon, vanskelig å kjenne gleden som mange har tydeliggjort så veldig osv. Meditasjonene har også vært veldig gode å høre på og har hjulpet meg ut av grubling, bekymring og det du har sagt om løvemammahjernen har hjulpet meg å akseptere og forstå hvorfor jeg reagerer som jeg gjør

🤱🏽Mamma
Jeg brukte mammahjerte under graviditeten, og er helt sikker på at dette gjorde meg bedre rustet under fødsel og spedbarnsperioden!

Skaff deg Mammahjerte i dag!

349 kr/mnd - Ingen bindingstid

Det er veldig enkelt å avslutte abonnementet når som helst - du går bare inn i Vipps og skrur det av. Du får også flere eposter fra meg med påminnelse før din gratisperiode utløper.

Prøv gratis i 30 dager:

 

Etterpå kan du bestille Mammahjerte-boka gratis hjem til deg - du betaler bare porto (70,-)

pexels-sarah-chai-7282722

Jeg hjelper deg dempe katastrofetanker og indre stress

Kjenner du deg igjen i dette?

 Du får skremmende bilder og tanker i hodet mitt om fæle ting som kan skje

 Du kjenner meg urolig i kroppen og blir fort sliten

 Du klarer ikke slappe av eller sove når jeg kan

 Du er usikker på meg selv som mamma og er mye kritisk til det jeg gjør

 Du føler meg veldig bekymret, engstelig og på vakt hele tida

 Du synes det er veldig vanskelig å være borte fra babyen

 

I Mammahjerte hjelper jeg deg å forstå hvorfor du er engstelig, stressa og urolig.

Når du forstår deg selv, så er det lettere å få det bedre. 

Gjennom filmer, lydfiler og Mammahjerteboka deler jeg konkrete råd og verktøy som hjelper deg å roe ned hodet og kroppen - slik at du nyter livet som spedbarnsmamma mer.

 

Slik hjelper jeg deg helt konkret:

Verktøykasse I den psykologiske verktøykassa, som du har tilgang til som app 24/7, har jeg laget filmer og lydfiler som du enkelt kan høre på når du ammer, gir flaske, triller eller gjør husarbeid.

Bok ikon  Øvelsene i Mammahjerteboka hjelper deg å ta i bruk de mentale verktøyene som demper bekymringer, katastrofetanker og indre stress 

Treff Annenhver fredag kl 12 er du velkommen på digitalt Mammahjertertreff hvor jeg er tilgjengelig for spørsmål og kan støtte deg i din prosess. Du får også kjenne på det gode fellesskapet av andre kvinner som kjenner på det samme som deg.

Ikon bekkenbunn Du har fri tilgang til et unikt treningsprogram med psykomotorisk fysioterapeut for opptrening av kjerne og bekkenbunn etter fødsel med øvelser som er ekstra gode for deg som har vært gjennom heftige fysiske og psykiske opplevelser i fødsel og barseltid som setter seg i kroppen.

Ikon Oss to 3 Som medlem har du også fri tilgang til parkurset Oss to som jeg har spesielt utviklet for spedbarnsforeldre. Her får dere hjelp til å forstå hverandre, snakke godt sammen og styrke fellesskapet - og det er ekstra viktig hvis du strever med engstelighet, katastrofetanker og uro i kroppen.

🤱🏿Mamma

Jeg hørte podcasten du sendte link til, og det er såå treffende! Jeg tror utfordringen min ligger i å senke lista. Det har jeg hørt så mange si til meg så mange ganger, men det er først nå, etter å ha hørt podcasten at jeg forstår hvordan, hvertfall hvor jeg skal begynne. Så takk! 

Det er så befriende å få en "annerkjennelse" på alle følelser og tanker jeg sitter inne med gjennom å høre på lyfiler/podcaster inne i den psykologiske verktøykassa i mammahjerte. Kanskje jeg ikke er gal likevel. Skulle ønske alle kunne hørt på, for en felles forståelse over hvor utrolig komplekst det er å være forelder og hvordan det påvirker oss psykisk og emosjonelt.

Å forstå sine egne følelser hjelper meg mye! Så takk! 


🤱🏼Mamma
Medlemskapet i mammahjerte har hjulpet meg å forstå meg selv bedre etter at jeg selv ble mor og alt det innebærer, både fysisk og spesielt psykisk

🤱🏽Trebarnsmamma
Ved å få tilgang til Mammahjerte og Ingvill sin kunnskap klarte jeg å skjønne meg selv og mine følelser i spedbarnstiden bedre. Jeg klarte selv å sortere tankene mine, og kanskje det viktigste av alt, jeg fikk en omsorg og forståelse for meg selv. Jeg følte meg mindre alene og mindre unormal. Jeg ble veldig trygget av at hun har en solid faglig bakgrunn, men også en enorm empatisk tilstedeværelse. Internett er en super kilde til informasjon, men noen ganger trenger man å møte et menneske. Jeg ble så glad da jeg oppdaget at man faktisk kan møte Ingvill (ikke bare tekstene/videoene hennes), både på webinarer, men også i individuelle timer. Bare det å vite at kun «fantes» var en trygghet for meg. Denne kombinasjonen tror jeg vil hjelpe mange som føler seg ensom og fortapt i den nye tilværelsen som gravid og småbarnsmamma. 

I Mammahjerte kan du også få hjelp av meg med andre utfordringer:

 Å takle lite søvn eller urolig baby

 Å føle at man mister seg selv litt i overgangen til å være mamma

 Å være glad i mammakroppen

 Å føle at folk du har nær deg ikke forstår deg helt - og å føle deg ensom

 Å kjenne at relasjonen til partner har blitt verre etter at du fikk barn

I Mammahjerte får du hjelp på forskjellige måter - velg det som passer deg best!

 

Verktøykasse Psykologisk verktøykasse
Støttende videoer, tekster og lydfiler på app 24/7!

 

I den psykologiske verktøykassa får du kvalitetssikret kunnskap og verktøy som allerede har hjulpet over to hundre kvinner å få det bedre i spedbarnstida.

Jeg deler om ulike krevende sider ved det å være spedbarnsmamma og gir enkle og gode tips til hva du kan gjøre for å få det lettere.

Gjennom over 30 filmer med ulike tema vil du få støtte til det du står i!

Du har verktøykassa enkelt tilgjengelig via app, og du kan se eller høre på innholdet mens du ammer, bysser eller triller tur. Filmene er også supre å se sammen med partner eller andre du har nær slik at de kan forstå deg og dine behov.

verktøykasse3

Bok ikon Mammahjerte-boka
Hjelp til å forstå deg selv og å gjøre endringer slik at du får det bedre

 

I Mammahjerte-boka får du oppgaver og konkrete tips som hjelper deg å forstå deg selv og dine behov og gjøre små endringer slik at det kan bli litt lettere å være deg.

I boka får du hjelp til over 40 ulike spesifikke utfordringer. Du har tilgang til en digital versjon av boka, og i tillegg ligger oppgaven tilhørende hvert tema i den psykologiske verktøykassen.

Du kan få tilsendt Mammahjerte-boka i posten gratis. Du betaler bare for frakt (70,-)

Boksider (3)

Treff Mammahjertetreff

Sett av en time som gir deg påfyll og støtte i hverdagen med baby!

 

mockup pc

Som medlem i Mammahjerte kan du bli med på Mammahjertetreff hvor vi støtter hverandre og kjenner på det gode fellesskapet. Du får rom til å sjekke inn med deg selv og hvordan du har det.

Jeg er tilgjengelig for spørsmål og hjelper deg å finne ut hvordan du kan ta vare på deg selv i det du står i. 

Babyer er selvfølgelig velkommen med på alle Mammahjertetreff! Mammahjertetreffene er et fellesskap hvor du skal føle deg vel og ikke stresse. Du velger selv om du ønsker å ha på kamera eller ikke.

Eksempler på tema du kan ta opp i Mammahjertetreffene:

Hvordan kan jeg bli mindre urolig, stressa og bekymret?

Hvordan finner jeg lettere ro, hvile og søvn når baby sover?

Hvordan kan jeg bearbeide fødselsopplevelsen? 

Hvordan kan jeg bli mindre usikker og selvkritisk som mamma?

Hvordan kommunisere jeg bedre med partner og andre jeg har nær?

Hvordan ta vare på meg selv oppi alt sammen?

I Mammahjerte får du fri tilgang til tre populære kurs:

Ikon bekkenbunn Kurs for trening av mage og bekkenbunn
Trygge og morsomme øvelser for mammakroppen
(verdi 599 kr - inkludert i Mammahjerte)

 

Bekken bilde nett

Ønsker du å få en kropp som fungerer etter fødselen? En kropp som kan trille barnevogn, hoppe, danse, leke, springe, løfte og bære uten lekkasjer eller nedpress, og uten smerter i rygg og bekken? Ønsker du en sterk kjerne som gjør dagliglivets fysiske strabaser lettere fordi bekkenbunn, muskler i beina og magemuskler samarbeider som en funksjonell enhet?

Som medlem i Mammahjerte får hjelp til de første stegene for å få kjerne og bekkenbunn i form igjen etter fødsel. Fysioterapeut Ellinor guider deg gjennom artige og trygge øvelser for deg som har født. 

Ellinor er psykomotorisk fysioterapeut og har jobbet mye med gravide og spedbarnsmødre. Hun brenner for at kvinner skal ha god kontakt med sitt underliv og bekken, og få hjelp til å forebygge og behandle anspenthet og smerter.

Ikon Oss to 3 Parkurset "Oss to"
Styrk parforholdet i en krevende tid

(verdi 1299 kr - inkludert i Mammahjerte)

 

Å bli foreldre sammen er krevende! Selv om spedbarnstida forbindes med lykke, så er det faktisk veldig vanlig å møte på utfordringer i parforholdet.

Som medlem i Mammahjerte får du fri tilgang til parkurset "Oss to" hvis du og din partner ønsker å ha fokus på parforholdet deres. Oss to selges også som et enkeltstående kurs her på mammakurs.no.

Oss to er et parkurs for dere som ønsker å styrke relasjonen i en tid hvor dere har mindre rom til å være kjærester og investere i framtida deres sammen.

I Oss to har jeg satt sammen info, tips, øvelser og oppgaver spesielt tilpasset de behov og utfordringer jeg vet er vanlige blant blivende og nybakte foreldre.

Jeg gir dere tekster, videoer og oppgaver innenfor mange ulike områder som kjærlighetsspråk, gode samtaler, fysisk nærhet og spesielle utfordringer man møter på i spedbarnstida.

Les mer om Oss to

Par hender i fang

Ikon Lille venn Babymassasjekurset "Lille venn"
Gi babyen din beroligende massasje som styrker utviklingen

(verdi 599 kr - inkludert i Mammahjerte)

 

Babyføtter i hender

Som medlem i Mammahjerte får du full tilgang til babymassasjekurset "Lille venn". Lille venn selges også som et enkeltstående kurs her på mammakurs.no.

Babyer elsker kroppskontakt, varme og oppmerksomhet! Å være helt til stede, kjenne den mye huden, se på de små tærne og kjenne pusten roe seg - det er så godt!

Gjennom massasjen vil babyen din få oppleve behagelig berøring og en avslappende stund hvor dere begge kan finne ro og kjenne på den gode kontakten dere imellom.


Les mer om Lille venn

Psykologsamtaler hos Klinikk Partum
Få profesjonell hjelp fra erfarne psykologer

 

Annonse Meta 23.10.23 3

Psykologene i Klinikk Partum har ekspertise på kvinnehelse, svangerskap og småbarnstid. Hos Klinikk Partum møter du erfarne psykologer som kan hjelpe deg med det du står i - her og nå.

Som medlem i Mammahjerte får du rabatt på samtaler med psykologene i Klinikk Partum.

Les mer om Klinikk Partum

 

 

 

Gi deg selv en gave og invester i din trivsel og velvære som mamma. Det fortjener du!

349 kr/mnd - Ingen bindingstid

Det er veldig enkelt å avslutte abonnementet når som helst - du går bare inn i Vipps og skrur det av. Du får også flere eposter fra meg med påminnelse før din gratisperiode utløper.

Prøv gratis i 30 dager:

 

Etterpå kan du bestille Mammahjerte-boka gratis hjem til deg - du betaler bare porto (70,-)

Ofte stilte spørsmål

Noe du lurer på om Mammahjerte?

Jeg vil gjerne hjelpe deg å finne ut om dette er noe for deg, så ikke nøl med å kontakte meg på ingvill@mammakurs.no

Når du føler for det! Du kan ha en helt nyfødt liten mini eller du kan ha en ettåring. Fellesnevneren er at du ønsker info, tips og verktøy som kan gjøre det enklere å være mamma slik at du kan føle deg mer rolig, trygg og tilfreds.

Du kan også bli med i Mammahjerte mens du er gravid. Det kan være veldig fint for deg som venter barn igjen og hadde en tøff spedbarnstid sist. På den måten kan du forberede deg i forkant og vite at du har et fellesskap å gå til etter fødselen.  

Du velger selv hva du benytter deg av. Noen får det de trenger gjennom den psykologiske verktøykassa og Mammahjerte-boka, mens andre setter mest pris på Mammahjertetreffene. Du finner ut hva som passer best for deg, og kanskje varierer det litt fra uke til uke. 

Babyer er selvfølgelig velkommen med på alt som skjer i Mammahjerte! Du gjør det du må underveis som for eksempel amme, gi flaske, spise ei brødskive eller springe en tur på do. Mammahjerte sine happenings er et fellesskap hvor du skal føle deg vel og ikke stresse! Vi møtes med mottoet "kom som du er" og hvis det innebærer joggebukse og fett hår, så er det helt fint! Og du velger selv om du ønsker å ha på kamera eller ikke. 

Vi har grupperegler som sier at det ikke er lov for deltakere å ta opp lyd eller bilde under Mammahjertetreff. I den psykologiske verktøykassa legger du ikke igjen sensitiv informasjon om deg selv. 

Medlemsportalen er ikke definert som helsehjelp da jeg her ikke gir individuelt tilpassa råd. Hvis du føler at du strever veldig psykisk, så anbefaler jeg deg å ha kontakt med fastlege eller andre i helsetjenestene parallelt med medlemsskapet i Mammahjerte. Mammahjerte bør ikke være en erstatning for slik direkte og individuelt tilpasset helsehjelp. Når du bestiller en individuell samtale med psykologer i Klinikk Partum, vil det være helsehjelp som utløser ansvar og plikter for psykologen som autorisert helsepersonell.

Hvordan du avslutter medlemsskapet ditt avhenger av om du har betalt med Vipps eller bankkort:

  • For å avslutte en fast betaling på Vipps går du til "Faste betalinger" i Vipps-appen, velger abonnementet du skal avslutte og trykker "Administrer abonnement". Da kan du logge inn med Vipps og avslutte abonnementet.
  • For å avslutte en fast betaling med bankkort kan du følge linken i kvitteringen du mottar hver måned ("Administrer bestillingen" -> "Stopp abonnementet fra å fornye seg")

Denne informasjonen finner du også inne i appen/kursportalen under «Hvordan avslutte medlemsskapet»

Som psykolog har jeg mange års erfaring med psykologiske utfordringer vi man møte på i forbindelse med svangerskap, fødsel og spedbarnstid. Jeg har stor tro på at Mammahjerte kan være til hjelp for deg med både små og større utfordringer i en krevende tid. 

Men, det kan likevel være slik at du trenger mer eller annen type oppfølging enn det du får gjennom Mammahjerte hvor jeg gjennom medlemsportalen ikke gir individuell oppfølging og det som defineres som helsehjelp. 

Det er derfor viktig for meg å understreke at hvis du kjenner deg langt nede psykisk, så anbefaler jeg at du parallelt med deltakelse i Mammahjerte har kontakt med fastlegen din om dette. Ved akutt forverring av psykisk helse, så kan du kontakte legevakta der du bor. Mammahjerte skal ikke være en erstatning for slik helsehjelp. Jeg anbefaler også alle medlemmer å være åpen om psykisk strev med helsesykepleier - helsestasjonen skal også være der for deg og din helse. 

- Psykolog Ingvill