Ta vare på deg selv i en krevende tid!

I Mammahjerte medlemsportal og app får du kunnskap og verktøy som hjelper deg å dempe stress, bekymringer og vanskelige følelser slik at du kan ha det godt som spedbarnsmamma

349,- i måneden - Ingen bindingstid

Du kan også betale med kort

 

 

Når du blir med i Mammahjerte, får du hjelp til å:

Finne ro, dempe stress og bli mindre bekymret 

Dempe usikkerhet og selvkritikk, og bli mer fornøyd med deg selv som mamma 

Kjenne mer på gode følelser og føle deg mer tilfreds 

Håndtere utfordringer som urolig baby, søvnmangel og lite egentid

Ingvill

Så flott at du har funnet veien hit til Mammahjerte!

Mitt navn er Ingvill, jeg er psykolog og mamma til tre. Da jeg fikk mitt første barn var det litt av en omveltning for meg! På min egen reise som mamma til tre små har jeg selv kjent behovet for å forstå meg selv bedre, få tips og ikke føle meg så alene med alt.

Derfor har jeg utviklet Mammahjerte for å kunne hjelpe deg slik at du kan få det litt lettere i en krevende tid

Jeg har jobbet med gravide og småbarnsforeldre i over 10 år. Mammahjerte er spesielt tilpasset de behov og utfordringer jeg vet er vanlige blant kvinner i denne tida i livet. 

Jeg håper du blir med i Mammahjerte slik at jeg kan være her for deg og ønske deg varmt velkommen inn i fellesskapet med kvinner som kjenner på det samme som deg!

Byline uten bilde

Kjenner du deg igjen i noe av dette? Da passer Mammehjerte for deg! 

  • Føler meg nedstemt, sliten eller overveldet
  • Kjenner at fødselen preger meg negativt
  • Har plager og smerter fra svangerskapet og fødselen
  • Føler meg veldig bekymra og engstelig
  • Synes det er vanskelig å takle lite søvn eller urolig baby
  • Kjenner meg urolig og stressa, og sliter med å sove når jeg kan
  • Synes overgangen til å være mamma har vært tøff og føler jeg mister meg selv litt
  • Føler ikke at folk jeg har nær forstår meg helt og kjenner meg ensom
  • Kjenner at relasjonen til partner har blitt verre etter at jeg fikk barn

 

Over 200 mammaer har vært med i Mammahjerte til nå!

breastfeeding 128
Trebarnsmamma

"Ved å få tilgang til Mammahjerte og Ingvill sin kunnskap klarte jeg å skjønne meg selv og mine følelser i spedbarnstiden bedre. Jeg klarte selv å sortere tankene mine, og kanskje det viktigste av alt, jeg fikk en omsorg og forståelse for meg selv. Jeg følte meg mindre alene og mindre unormal. Jeg ble veldig trygget av at hun har en solid faglig bakgrunn, men også en enorm empatisk tilstedeværelse. Internett er en super kilde til informasjon, men noen ganger trenger man å møte et menneske. Jeg ble så glad da jeg oppdaget at man faktisk kan møte Ingvill (ikke bare tekstene/videoene hennes), både på webinarer, men også i individuelle timer. Bare det å vite at kun «fantes» var en trygghet for meg. Denne kombinasjonen tror jeg vil hjelpe mange som føler seg ensom og fortapt i den nye tilværelsen som gravid og småbarnsmamma." 

 

mother - 5
Firebarnsmamma

"Mammahjerte har vært veldig nyttig! Og skulle ønske jeg fant dette tidligere, men glad jeg har det nå :) synes det er nyttige videoer, har sett litt på verktøykassen og hørt litt på podcastene dine :) spesielt om svangerskapet, ammesorg, og tilknytning til baby i magen. Da vi prøver å bli gravide nå :) og har opplevd både spontanabort, prøvd inntil 2,5 år før det klaffet med alle, fødselsdepresjon, vanskelig å kjenne gleden som mange har tydeliggjort så veldig osv Meditasjonene har også vært veldig gode å høre på og har hjulpet meg ut av grubling, bekymring og det du har sagt om løvemammahjernen har hjulpet meg å akseptere og forstå hvorfor jeg reagerer som jeg gjør"

 

 breastfeeding 128
Ettbarnsmor gravid med nr. 2

"Det er så godt å få snakke med noen som har det sånn som meg. Jeg setter stor pris på Mammahjerte-treffene. Veldig glad for at jeg fant denne gruppa!" 

 

 mother - 5
Trebarnsmamma

«Takk for en super medlemsportal som har hjulpet meg mye etter at tredjemann kom til. Har anbefalt medlemsportalen til så mange og det skulle vært obligatorisk å tipse om deg ved jordmor- og helsestasjonsbesøk 😊»

  breastfeeding 128
Mamma

"Filmen der du sa at det ofte er flære ting som kan være grunnen til at man tenker og kjenner som man gjør traff meg på alle punkter. Først da fikk jeg mer forståelse og aksept for meg selv, og tenkte at dette gir mening. Det føltes så utrolig godt.

Jeg ser nå at alle disse følelsene jeg har kjent på og kjenner på kommer ikke bare av en traumatisk fødsel, men tiden før jeg ble gravid, graviditet, fødsel og tiden på sykehuset etter fødsel.

Hos psykologen min har vi kun snakket om fødselen. Men det ligger jo mer i dette enn som så. Å jeg har fått mye hjelp allerede av kursene (filmene dine).

Jeg har begynt å bruke verktøykassen inne i appen, og gleder meg til mer. Du er virkelig god i det du gjør. Skal se om jeg ikke blir med på et mammatreff og 😊 " 

 

  mother - 5
Tobarnsmamma

"Jeg har kost meg skikkelig som medlem. Tusen takk for et nydelig tilbud som trengs på det høyeste. Jeg er så takknemlig for at du fokuserer på nettopp denne spesielle unike tiden som kan være så vond og vanskelig. Og takk for pratene på mammahjertetreff:) Takk for ditt engasjement. Jeg er takknemlig!!"

breastfeeding 128
Mamma

"Jeg brukte mammahjerte under graviditeten, og er helt sikker på at dette gjorde meg bedre rustet under fødsel og spedbarnsperioden!"

Dette får du i Mammahjerte - og slik hjelper det deg

Verktøykasse   Treff  Bok ikon  Ikon bekkenbunn  Ikon Oss to 3  Ikon Lille venn

 

Verktøykasse Psykologisk verktøykasse
 Støttende videoer, tekster og lydfiler i lomma di 24/7!

 

I den psykologiske verktøykassa får du kvalitetssikret kunnskap og verktøy som allerede har hjulpet over hundre kvinner å få det bedre i spedbarnstida.

Jeg deler om ulike krevende sider ved det å være spedbarnsmamma og gir enkle og gode tips til hva du kan gjøre for å få det lettere.

Gjennom over 30 filmer med ulike tema vil du garantert finne kunnskap og verktøy som tar opp utfordringer du står i!

Du har verktøykassa enkelt tilgjengelig via app, og du kan se/høre på innholdet mens du ammer, bysser eller triller tur. Filmene er også supre å se sammen med partner eller andre du har nær slik at de kan forstå deg og dine behov.

Eksempler på tema du får hjelp til i den psykologiske verktøykassa:

 "Jeg har så mye dårlig samvittighet"

 "Jeg synes det er så vanskelig å la andre passe babyen min samtidig som jeg trenger hvile og avkobling selv"

"Jeg synes det er tøft å takle lite søvn"

"Jeg kjenner ikke den sterke morsfølelsen jeg forventet"

"Jeg føler meg ikke så lykkelig som jeg trodde jeg skulle være"

"Jeg føler fødselsopplevelsen preger meg negativt"

 "Jeg føler meg veldig stressa og bekymra"

"Jeg og partner har utfordringer med å snakke godt sammen for tida"

verktøykasse3

Treff Mammahjertetreff

Sett av en time som gir deg påfyll og støtte i hverdagen med baby!

 

mockup pc

Som medlem i Mammahjerte inviterer jeg deg til Mammahjertetreff annenhver fredag hvor vi støtter hverandre og kjenner på det gode fellesskapet. Du får her rom til å sjekke inn med deg selv og hvordan du har det.

Jeg er tilgjengelig for spørsmål og hjelper deg å finne ut hvordan du kan ta vare på deg selv i det du står i. 

Babyer er selvfølgelig velkommen med på alle Mammahjertetreff! Mammahjertetreffene er et fellesskap hvor du skal føle deg vel og ikke stresse. Du velger selv om du ønsker å ha på kamera eller ikke.

Eksempler på tema du kan ta opp i Mammahjertetreffene:

Hvordan kan jeg bli mindre urolig, stressa og bekymret?

Hvordan finner jeg lettere ro, hvile og søvn når baby sover?

Hvordan kan jeg bearbeide fødselsopplevelsen? 

Hvordan kan jeg bli mindre usikker og selvkritisk som mamma?

Hvordan kommunisere jeg bedre med partner og andre jeg har nær?

Hvordan ta vare på meg selv oppi alt sammen?

Vi har Mammahjertetreff annenhver fredag. En fredag i måneden har vi åpent treff uten fastlagt tema, mens en fredag i måneden er en del av temauka hvor jeg går i dybden på et planlagt tema. 

Her er høstens plan for temaukene: 

7.-13. august: Å ta vare på seg selv ✅

4.-10. september: Seksualitet og sexliv i spedbarnstida ✅

16.-22. oktober: Å bearbeide en negativ fødselsopplevelse ✅

13.-19. november: Angst i spedbarnstida ✅

4.-10. desember: Forholdet til mammakroppen

Bok ikon Mammahjerte-boka
Hjelp til å forstå deg selv og å gjøre endringer slik at du får det bedre

 

I Mammahjerte-boka får du oppgaver og konkrete tips som hjelper deg å forstå deg selv og dine behov og gjøre små endringer slik at det kan bli litt lettere å være deg.

I Mammahjerte-boka får du hjelp til over 40 ulike spesifikke utfordringer. Du har tilgang til en digital versjon av boka, og i tillegg ligger oppgaven tilhørende hvert tema i den psykologiske verktøykassen.

Hvis du ønsker det, kan du også få tilsendt Mammahjerte-boka fysisk i posten.

 

Arbeidsark

Mockup bok

Ikon bekkenbunn Kurs for trening av mage og bekkenbunn
Trygge og morsomme øvelser for mammakroppen
(verdi 599 kr - inkludert for medlemmer i Mammahjerte)

 

Bekken bilde nett

Ønsker du å få en kropp som fungerer etter fødselen? En kropp som kan trille barnevogn, hoppe, danse, leke, springe, løfte og bære uten lekkasjer eller nedpress, og uten smerter i rygg og bekken? Ønsker du en sterk kjerne som gjør dagliglivets fysiske strabaser lettere fordi bekkenbunn, muskler i beina og magemuskler samarbeider som en funksjonell enhet?

Som medlem i Mammahjerte får hjelp til de første stegene for å få kjerne og bekkenbunn i form igjen etter fødsel. Fysioterapeut Ellinor guider deg gjennom artige og trygge øvelser for deg som har født. 

Ellinor er psykomotorisk fysioterapeut og har jobbet mye med gravide og spedbarnsmødre. Hun brenner for at kvinner skal ha god kontakt med sitt underliv og bekken, og få hjelp til å forebygge og behandle anspenthet og smerter.

Ikon Oss to 3 Parkurset "Oss to"
Styrk parforholdet i en krevende tid

(verdi 1299 kr - inkludert for medlemmer i Mammahjerte)

 

Å bli foreldre sammen er krevende! Selv om spedbarnstida forbindes med lykke, så er det faktisk veldig vanlig å møte på utfordringer i parforholdet.

Som medlem i Mammahjerte får du fri tilgang til parkurset "Oss to" hvis du og din partner ønsker å ha fokus på parforholdet deres. Oss to selges også som et enkeltstående kurs her på mammakurs.no.

Oss to er et parkurs for dere som ønsker å styrke relasjonen i en tid hvor dere har mindre rom til å være kjærester og investere i framtida deres sammen.

I Oss to har jeg satt sammen info, tips, øvelser og oppgaver spesielt tilpasset de behov og utfordringer jeg vet er vanlige blant blivende og nybakte foreldre.

Jeg gir dere tekster, videoer og oppgaver innenfor mange ulike områder som kjærlighetsspråk, gode samtaler, fysisk nærhet og spesielle utfordringer man møter på i spedbarnstida.

Les mer om Oss to

Par hender i fang

Ikon Lille venn Babymassasjekurset "Lille venn"
Gi babyen din beroligende massasje som styrker utviklingen

(verdi 599 kr - inkludert for medlemmer i Mammahjerte)

 

Babyføtter i hender

Som medlem i Mammahjerte får du full tilgang til babymassasjekurset "Lille venn". Lille venn selges også som et enkeltstående kurs her på mammakurs.no.

Babyer elsker kroppskontakt, varme og oppmerksomhet! Å være helt til stede, kjenne den mye huden, se på de små tærne og kjenne pusten roe seg - det er så godt!

Gjennom massasjen vil babyen din få oppleve behagelig berøring og en avslappende stund hvor dere begge kan finne ro og kjenne på den gode kontakten dere imellom.


Les mer om Lille venn

Psykologsamtaler hos Klinikk Partum
Få profesjonell hjelp fra erfarne psykologer

 

Meta 26.08.23 3

Psykologene i Klinikk Partum har ekspertise på kvinnehelse, svangerskap og småbarnstid. Hos Klinikk Partum møter du erfarne psykologer som kan hjelpe deg med det du står i - her og nå.

Som medlem i Mammahjerte får du rabatt på samtaler med psykologene i Klinikk Partum.

Les mer om Klinikk Partum

 

Hvordan bruker jeg Mammahjerte?

Eksempel: Du kjenner deg meg mye stressa og bekymret

Du ordner deg tilgang til Mammahjerte raskt og enkelt med Vipps - det tar 15 sekunder!

 

Verktøykasse Du bruker de mentale teknikkene for demping av bekymring som du finner i Psykologisk verktøykasse

Bok ikon Du gjør øvelser knyttet til stress og bekymring i Mammahjerte-boka

Verktøykasse Du lytter til lydfiler med avspenning i Psykologisk verktøykasse for å roe ned hodet og kroppen

Verktøykasse Du gjør barselyoga for å slippe opp spenninger i kroppen og kjenne velvære - videoen finner du i Psykologisk verktøykasse

Treff Du deltar på Mammahjertetreff , spør om råd fra Ingvill og de andre mødrene - og er en del av det støttende fellesskapet

Hvis du trenger ekstra oppfølging, får du rabatt på psykologsamtaler hos Klinikk Partum.

breastfeeding 128Tobarnsmamma

"Jeg får fort en tanke om at jeg er håpløs og føler meg så alene. Det å høre noen beskrive at de har det på samme måten som meg, betyr så mye."

breastfeeding 128Mamma

"Mamma hjerte er ett fantastisk sted og jeg har hatt så godt utbytte av det 😊. Så takknemlig for tiden jeg har benyttet dette 😊 

 

mother - 5
Tobarnsmamma

"Jeg ville bare si tusen takk for at du har lagd Mammahjerte❤️ Det gjør meg så godt på flere måter når jeg får til å bli med på treffene eller tar meg til tid til å se litt i appen. Det er både til hjelp for meg med det jeg konkret trenger hjelp med, men også på den måten at jeg føler at jeg gjør noe for meg selv og prioriterer meg selv. Treffene er også nesten litt eksponeringsterapi for meg ettersom jeg synes sånne ting er litt skumle og ubehagelige. Du legger til rette for et trygt rom å være i, så det blir litt mindre skummelt."


breastfeeding 128Tobarnsmamma

"Tiden i Mammahjerte har vært veldig fin :) Jeg ble medlem da jeg opplevde fødselsdepresjon sist svangerskap og ville jobbe litt forebyggende denne gangen. Ungen er nå snart 10 uker og ingen fødselsdepresjon denne gangen 😃 jeg har sett og lest inne på portalen, samt følger deg på Instagram. Det har vært veldig nyttig 💕 Takk for at du tilbyr dette!"

 

breastfeeding 128Mamma

"Medlemskapet i mammahjerte har hjulpet meg å forstå meg selv bedre etter at jeg selv ble mor og alt det innebærer, både fysisk og spesielt psykisk"

 

mother - 5
Mamma

"Jeg hørte podcasten du sendte link til, og det er såå treffende! Jeg tror utfordringen min ligger i å senke lista. Det har jeg hørt så mange si til meg så mange ganger, men det er først nå, etter å ha hørt podcasten at jeg forstår hvordan, hvertfall hvor jeg skal begynne. Så takk! 

Det er så befriende å få en "annerkjennelse" på alle følelser og tanker jeg sitter inne med gjennom å høre på lyfiler/podcaster inne i den psykologiske verktøykassa i mammahjerte. Kanskje jeg ikke er gal likevel. Skulle ønske alle kunne hørt på, for en felles forståelse over hvor utrolig komplekst det er å være forelder og hvordan det påvirker oss psykisk og emosjonelt.

Å forstå sine egne følelser hjelper meg mye! Så takk!"

 

mother - 5
Tobarnsmamma

"Takk for at du brenner for oss nyfødte mødre som opplever at den nye babybobla kan vere litt overveldande og krevande. Det er godt å vite at man ikkje er aleine."

 

 

 

Gi deg selv en gave og invester i din trivsel og velvære som mamma. Det fortjener du!

349,- i måneden - Ingen bindingstid

Du kan også betale med kort

I Mammahjerte kan du få hjelp for alle deler av din hverdag:

Tankene dine

 

Følelsene dine

 

Kroppen din

 

Søsken, parforhold, familie og venner


Fødselsopplevelsen din

 

Den praktiske hverdagen din

 

Mammahjerte er praktisk og alltid tilgjengelig

Du får Mammahjerte som app på din mobil og har enkel tilgang mens du ammer, bysser eller triller tur

Du får kvalitetssikret kunnskap, hjelpsomme verktøy og et sosialt fellesskap rett hjem

Du slipper alt stresset forbundet med å dra av gårde til fysiske avtaler

Du har tilgang til nyttig kunnskap og gode verktøy akkurat når du trenger det

Portrett Ingvill svarthvitt 3

"Vi trenger omsorg og støtte fra andre når vi skal gi så mye omsorg og kjærlighet til barnet vårt. Å få barn forbinder vi ofte med lykke og harmoni, men for mange av oss er det ikke helt sånn. Det kan være en utfordrende tid og det er ikke meningen at du skal klare alt alene.

I svangerskap, fødsel og tida etterpå, så skjer det store fysiske endringer. Men det foregår også store psykologiske prosesser som det kan være vanskelig å forstå og håndtere. I Mammahjerte ønsker jeg å dele av mine erfaringer og kompetanse etter å ha jobbet med gravide og nybakte mødre i snart 10 år. For jeg vet at det er mye enklere å møte seg selv med aksept og omsorg når vi forstår hva som foregår inni oss. Og da er det også lettere å finne ut hva vi trenger for å få det bedre."

- Psykolog Ingvill

Ofte stilte spørsmål

Noe du lurer på om Mammahjerte?

Jeg vil gjerne hjelpe deg å finne ut om dette er noe for deg, så ikke nøl med å kontakte meg på ingvill@mammakurs.no

Når du føler for det! Du kan ha en helt nyfødt liten mini eller du kan ha en ettåring. Fellesnevneren er at du ønsker info, tips og verktøy som kan gjøre det enklere å være mamma slik at du kan føle deg mer rolig, trygg og tilfreds.

Du kan også bli med i Mammahjerte mens du er gravid. Det kan være veldig fint for deg som venter barn igjen og hadde en tøff spedbarnstid sist. På den måten kan du forberede deg i forkant og vite at du har et fellesskap å gå til etter fødselen.  

Du velger selv hva du benytter deg av. Noen får det de trenger gjennom den psykologiske verktøykassa og Mammahjerte-boka, mens andre setter mest pris på Mammahjertetreffene. Du finner ut hva som passer best for deg, og kanskje varierer det litt fra uke til uke. 

Babyer er selvfølgelig velkommen med på alt som skjer i Mammahjerte! Du gjør det du må underveis som for eksempel amme, gi flaske, spise ei brødskive eller springe en tur på do. Mammahjerte sine happenings er et fellesskap hvor du skal føle deg vel og ikke stresse! Vi møtes med mottoet "kom som du er" og hvis det innebærer joggebukse og fett hår, så er det helt fint! Og du velger selv om du ønsker å ha på kamera eller ikke. 

Vi har grupperegler som sier at det ikke er lov for deltakere å ta opp lyd eller bilde under Mammahjertetreff. I den psykologiske verktøykassa legger du ikke igjen sensitiv informasjon om deg selv. 

Medlemsportalen er ikke definert som helsehjelp da jeg her ikke gir individuelt tilpassa råd. Hvis du føler at du strever veldig psykisk, så anbefaler jeg deg å ha kontakt med fastlege eller andre i helsetjenestene parallelt med medlemsskapet i Mammahjerte. Mammahjerte bør ikke være en erstatning for slik direkte og individuelt tilpasset helsehjelp. Når du bestiller en individuell samtale med psykologer i Klinikk Partum, vil det være helsehjelp som utløser ansvar og plikter for psykologen som autorisert helsepersonell.

Hvordan du avslutter medlemsskapet ditt avhenger av om du har betalt med Vipps eller bankkort:
•       For å avslutte en fast betaling på Vipps går du til "Faste betalinger" i Vipps-appen, velger abonnementet du skal avslutte og trykker "Administrer abonnement". Da kan du logge inn med Vipps og avslutte abonnementet.
•       For å avslutte en fast betaling med bankkort kan du følge linken i kvitteringen du mottar hver måned ("Administrer bestillingen" -> "Stopp abonnementet fra å fornye seg")

Denne informasjonen finner du også inne i appen/kursportalen under «Hvordan avslutte medlemsskapet»

Som psykolog har jeg mange års erfaring med psykologiske utfordringer vi man møte på i forbindelse med svangerskap, fødsel og spedbarnstid. Jeg har stor tro på at Mammahjerte kan være til hjelp for deg med både små og større utfordringer i en krevende tid. 

Men, det kan likevel være slik at du trenger mer eller annen type oppfølging enn det du får gjennom Mammahjerte hvor jeg gjennom medlemsportalen ikke gir individuell oppfølging og det som defineres som helsehjelp. 

Det er derfor viktig for meg å understreke at hvis du kjenner deg langt nede psykisk, så anbefaler jeg at du parallelt med deltakelse i Mammahjerte har kontakt med fastlegen din om dette. Ved akutt forverring av psykisk helse, så kan du kontakte legevakta der du bor. Mammahjerte skal ikke være en erstatning for slik helsehjelp. Jeg anbefaler også alle medlemmer å være åpen om psykisk strev med helsesykepleier  - helsestasjonen skal også være der for deg og din helse. 

- Psykolog Ingvill

Bli med i Mammahjerte i dag!

349,- i måneden - Ingen bindingstid

Du kan også betale med kort