Kursoversikt

Babymassasje

Babyer elsker kroppskontakt, varme og oppmerksomhet!

Å være helt til stede, kjenne den mye huden, se på de små tærne og kjenne pusten roe seg - det er så godt!

I dette kjempekoselige kurset lærer du massasje som

  • gir babyen velbehag
  • styrker motorisk og følelsesmessig utvikling
  • lindrer luftsmerter
  • hjelper babyen å finne ro og søvn
  • fremmer tilknytningen mellom dere

Jeg lærer deg alt du trenger å vite om babyers fysiologi, praktiske forberedelser og massasjestrøk for ulike deler av kroppen slik at du kan sette sammen en massasjestund som passer for deg og ditt barn.

Gjennom massasjen vil babyen din få oppleve behagelig berøring og en avslappende stund hvor dere begge kan finne ro og kjenne på den gode kontakten dere i mellom.

Kurset passer både for deg som nettopp har fått barn og for deg som har en større baby. Du lærer også artige sangleker som er kjempefine å gjøre på stellebordet, pluss massasjestrøk tilpasset litt eldre barn. 

Med på kjøpet får du også tre gratis bonuser:

  • minikurs om magetrening etter fødsel med fysioterapeut Ellinor
  • avspenningsøvelser som hjelper deg å finne ro og hvile i hode og kropp
  • minikurs om kjærlighetsspråk som om gir parforholdet en boost i spedbarnstida

Alt dette får du for kun 499 kr! En gave til deg selv og barnet ditt som dere vil ha glede av i lang tid!

Ja, dette vil jeg ha!

  • Du kan ta kurset hjemme når det passer for dere og dele det opp slik du ønsker. Dere slipper alt stresset forbundet med å dra av gårde til et fysisk kurs som kanskje kræsjer med soving, mating og bleieskift.
  • Pappa/medmamma kan enkelt også delta og eldre søsken kan også lære å være god med lillebror/lillesøster gjennom litt massasje.

Her kan du høre litt mer om fordelene med babymassasje:


Tilbakemeldinger fra tidligere deltakere: 

"Å massere lille mini har vært så koselig. Vi har begynt å gjøre det til en fast kosestund på badet om morgenne!"

"Det har vært så fint å lære babymassasje. Både jeg og baby har kost oss, og det har vært ekstra godt nå i koronatida!"

"Så herlig å se at lille nyter å bli massert! Nå har også pappaen begynt å massere litt på badet før leggetid. Tusen takk for et flott kurs!"

Ofte stilte spørsmål:

Hvor lenge har jeg kurset? Du får tilgang til kurset i 12 måneder og du kan gå gjennom det så mange ganger du ønsker.

Når passer det å begynne med babymassasje? Du kan massere babyen din allerede fra den er nyfødt med noen veldig lette og rolige strøk som jeg viser i kurset. Fra babyen er 4-6 uker kan du ta i bruk alle de andre strøkene.

Kan massasje hjelpe på magevondt? Ja. Mange foreldre opplever at ved å massere magen og gjøre spesielle bevegelser med beina, så vil babyen få hjelp til å få ut luft og ubehaget blir mindre. 

Kan jeg gjøre noe som skader babyen min når jeg masserer? Nei. Hvis du følger instruksjonene i kurset, så kan du ikke gjøre noe som er skadelig for babyen din. I babymassasje trykker vi ikke hardt slik som ved massasje av voksne, men bruker kun lette og rolige strøk. 

Babyen min er 8 mnd, er det for seint å begynne med massasje da? Det er heldigvis aldri for seint å begynne med babymassasje. Men babyer fra rundt 7-8 mnd alder vi ofte ikke like å ligge i ro  så lenge om gangen og det vil derfor ikke alltid fungere med en definert massasjestund. Da kan du heller gjøre noen strøk i forbindelse med bleieskift, rett etter en dupp når baby er litt groggy og kosete eller mens hen sitter i fanget ditt. Sangleker med berøring pleier å være populært og jeg viser deg tre slike sangleker i kurset. Der får du også lære massasjestrøk for hode og nakke som passer godt for litt eldre barn. 

Kan jeg gi et kurs i gave til noen? Ja, det er en kjempefin og miljøvennlig gave som vil gi glede i lang tid. Bare kryss av for at det skal være en gave når du betaler. Hva med å gi bort et kurs i babyshower, barselgave eller til navnefest/dåp? Du bestemmer selv når mottaker skal få kurset som gave i en epost og du kan legge ved en egen personlig hilsen. Pass på å velg riktig klokkeslett (AM/PM) på den dagen mottaker skal få gaven, hvis det er av betydning.