Om oss

Ingvill Øvsthus - gründer av Mammakurs

Jeg er trebarnsmamma, psykologspesialist og har i tillegg en master i smertemestring og fødselsangst. Jeg holder jevnlig foredrag for helsepersonell og deler info og tips på @mammakurs. Gjennom min psykologpraksis partumpsykolog.no holder jeg kurs i mental fødselsforberedelse og selvhypnose/hypnobirthing. Jeg tilbyr også samtaleterapi for kvinner og par som møter på utfordringer i denne livsperioden. 

Her er noen intervjuer med meg:

Jeg brenner for at alle kvinner og par skal ha det best mulig i svangerskapet, under fødselen og i spedbarnstida. For å bidra til det har jeg utviklet Mammakurs og har fått med meg et team av dyktige kvinner som alle brenner for det samme!

Bilde Ingvill

Ellinor Bjerkholt  - bidrar i Min fødsel og har utviklet Sterk Mammakropp og Bekkenet i sentrum

Jeg er spesialist i psykomotorisk fysioterapi og mamma til fire barn. Jeg har over 20 års erfaring fra arbeid med gravide og spedbarnsmødre både i klinikken, som treningsinstruktør og som kursholder. Som fysioterapeut brenner jeg særlig for at kvinner skal kjenne sin kropp, ha god kontakt med sitt underliv og bekken, og få god hjelp når de opplever smerter og ubehag i forbindelse med svangerskap og fødsel. Gjennom mine kurs ønsker jeg å gi deg kunnskap og trygge øvelser slik at du kan trene opp økt styrke, bevegelighet og avspenning. På @avspenning.bevegelse deler jeg info, tips og filmer.

Bilde av Ellinor

Gry Aksnes  - bidrar i Min fødsel

Jeg har arbeidet som doula (fødselshjelper) siden 1994 og har vært med på mange hundre fødsler. Jeg holder fødselsforberedende kurs og barselkurs flere steder i landet og underviser jevnlig jordmødre og barnepleiere om naturlig fødsel og doulaens redskaper. Jeg er også grunnlegger og rektor ved Doulaskolen i Oslo og Bergen. Som doula brenner jeg for at mor skal ha tillit til egen fødekraft og kunne følge sine behov underveis i fødselsforløpet, og at mor, partner og barn skal oppleve ro, trygghet og omsorg før, under og etter fødselen, slik at de kan få en god start sammen.

Gry som doula

Tonje Martinsen - bidrar i Min fødsel

Jeg har mange års erfaring som jordmor fra oppfølging av kvinner både under svangerskap, på fødeavdeling og i barselomsorg. Jeg brenner for at kvinner skal få hjelp til å forberede seg til å føde slik at de kan få en god opplevelse hvor de blir møtt på sine ønsker og føler seg trygge!

Bilde av Tonje