Kursoversikt

Bekkenet i sentrumBekkenet i sentrum er laget spesielt for deg som vil gjøre noe selv for å forebygge og lindre bekkensmerter, men som er usikker på hvilke øvelser du skal velge. Med dette kurset får du hjelp til å velge gode øvelser for deg selv. Øvelsene er trygge, velprøvde og valgt ut med omhu av kursholder Ellinor Bjerkholt, firebarnsmor og spesialist i psykomomotorisk fysioterapi med over 20 års erfaring med behandling av kvinner med bekkensmerter  Ellinor brenner for at kvinner skal få et tryggere forhold til underliv, bekken og egen kropp, og ikke minst at de skal kunne fortsette å bevege seg, og ha glede i og med kroppen i svangerskap og barseltid. 

Å laget et nytt menneske er litt av en jobb for kroppen og mange av oss kan oppleve ulike plager. Smerter i bekkenet i svangerskapet og spedbarnstida er krevende. Å gå med smerter er skikkelig slitsomt og kan påvirke både humør og livskvalitet. Det er heldigvis mulig å gjøre noe selv for å redusere bekkensmerter og i vårt bekkenkurs får du veiledning om hvordan. 


Bekkenet i sentrum inneholder en mengde gode verktøy, tips og nyttig informasjon som vil hjelpe deg mot et stabilt og sterkt bekken med velfungerende muskulatur. Du får tilgang til 40 filmer som kan lastes ned og beholdes for alltid. Filmene inneholder blant annet det du trenger for optimal avspenning og opptrening av muskulatur i og rundt bekkenet:
  • avspenningsøvelser for kroppen generelt og bekkenet spesielt
  • bevegelighetstrening
  • stabilitetstrening
  • styrketrening
  • instruksjon i hvilestillinger som avlaster bekkenet
  • informasjon om hvorfor de ulike øvelsene anbefales. Dette gir motivasjon og økt trygghet og innsikt i egen kropp
Du får også lengre filmer med sammensatte sekvenser av øvelser for å gjøre det lettere for deg å nyttiggjøre deg kurset i hverdagen.
Og med på kjøpet får du tre flotte bonuser: 
- introkurs til babymassasje med psykolog Ingvill
- film med psykolog Ingvill om kjærlighetsspråk og parforhold som vil kunne gi deg og din partner en aha-opplevelse  
- minikurs med fysioterapeut Ellinor hvor du lærer hvordan du kan trene opp styrke og funksjonalitet i mage og bekkenbunn etter svangerskap og fødsel

Hvis du lurer på noe underveis i kurset, er Ellinor tilgjengelig og svarer deg raskt på epost. Du har tilgang til kurset i ett år og kan gå gjennom det så ofte som du ønsker.

Her er eksempel på en av tilbakemeldingene fra våre deltakere:

“Jeg har allerede blitt mykere i muskulaturen i bekkenet og lårene, og det er helt fantastisk :) Hadde virkelig aldri trodd at dette skulle være såå bra, men shit! Dette skal jeg virkelig anbefale til venninnene mine!”