Kursoversikt

Oss to

Oss to er et kurs for dere som ønsker å styrke parforholdet deres i en livsperiode som kan være utfordrende og hvor det ikke alltid er så enkelt å gi deres relasjon oppmerksomhet og omsorg.

Psykolog Ingvill har lang erfaring fra arbeid med kvinner og par i forbindelse med svangerskap, fødsel og spedbarnstid. Hun har satt sammen info, tips og øvelser spesielt tilpasset dere som venter barn eller har små barn. Vi går gjennom ulike tema som vil bidra til at dere kan forstå hverandre bedre, ha nærere samtaler, samarbeide lettere som foreldre og kjenne mer på de gode følelsene mellom dere. 

Å gå gjennom Oss to vil være fint for dere som har det bra sammen og ønsker å videreutvikle parforholdet, og dere som har det litt utfordrende for tida. Det er ofte ikke så mye som skal til for å komme inn i et bedre spor!

Oss to er laget både for dere som venter barn eller har en baby. Kurset passer for par med ett barn og par med en hel flokk, og for dere som er en mamma og en pappa, eller to mammaer sammen.

Kurset består av tekster, videoer og oppgaver som dere gjør sammen. Dere har tilgang til kurset i et helt år og kan ta deler innimellom når dere har tid og lyst, eller gjøre hele på ei helg. 

Med på kjøpet får dere noen fine bonuser, nemlig et minikurs i babymassasje og lydfiler med beroligende avspenningsøvelser for deg som er gravid og for deg som har en liten baby. Disse er gode å høre på for å få energipåfyll, finne ro og lettere sovne. 

Her er noen av tilbakemeldingene fra par som har prøvd ut Oss to:

  • «Det var et veldig bra kurs som tar opp mange av de relevante temaene vi har kjent på i tiden som foreldre»
  • «Vi opplever å kunne snakke bedre sammen. Det har vært trivelige stunder å sette av tid til hverandre i en ellers hektisk hverdag»
  • «Det har vært veldig positivt å ta kurset sammen. Vi har blitt mer bevisste på hvordan vi snakker med og til hverandre»